Esopressos leverantörer

Vi är stolta över att jobba med de absolut bästa Italienska leverantörerna av kaffe och espressomaskiner.

Aerolatte

När aerolatte grundarna Alan och Gary insåg att även deras dyra ångbaserade espressomaskiner inte kunde göra anständig skummad mjölk, bestämde de sig för att skapa en lösning - nu globalt känd som aerolatte.

 

Ascaso

Ascaso startade sin fabrik 1962 i Barcelona och grundades av J. Ascaso. 2012 firade företaget 50 år i espresso-branschen. I början var företaget specialiserat på tillverkning av komponenter för espressomaskiner men i dag tillverkar Ascaso även egna kaffemaskiner.

Cafféluxe

Cafféluxe ...

Caffenu

Caffenu® har skapat den första rengöringskapseln för Nespresso® och Nespressokompatibla kaffemaskiner, som kombinerar smidigheten hos en kapsel, med funktionaliteten hos en snabb och enkel reningsprocess.

Cellini

1925, startade Amleto Pieri företaget som en dag skulle bli Cellini. Cellini skapades formellt 1985 när Columbia slogs samman med två andra historiska märken. Cellinis nya produktionsanläggningen är en tydlig demonstration av i vilken utsträckning företaget vill fortsätta växa med fokus på kvalitet och teknisk innovation, men alltid med en stark respekt för traditionen.

Illy

1933 utvecklade företagets grundare Francesco Illy den moderna espressomaskinen i Trieste, Italien. Illy s signaturblandning med nio olika hållbart odlade Arabica bönor från fyra kontinenter återfinns i dag i 140 länder och avnjuts varje dag av miljontals kaffeälskare i hemmet, på restauranger, kaféer och på jobbet.

Kimbo

Kimbo ...

La Picolla

La Picolla ...

Lavazza

Lavazza ...

Lucaffé

Lucaffe’ startade 1996 av Gianluca Venturelli och växte från en liten hantverkare, kafferosteri, till en av Italiens största producenter av espresso pods. Lucaffé producerar även nespresso kompatibla kapslar, bönor och malet.

Se Lucaffés sortiment

Monteriva

Monteriva ...

Vad är Espresso Pods?

Våra pods har ett standardiserat format som är mycket populärt och vanligt, speciellt i södra europa. E.S.E. står för Easy Serving Espresso.

Återförsäljare

Vi söker återförsäljare till våra populära
kaffemärken och maskiner. Kontakta oss så berättar vi mer.

Bli uppringd

Skicka ditt mobilnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort.